Bacskai Csilla, pedagógiai-, családi és párkapcsolati tanácsadó szakpszichológus

Pszichológiai tanulmányaimat az ELTÉ-n végeztem, és a későbbiekben szakvizsgáimat is itt szereztem. A tanácsadói és pedagógiai szakképzések mellett több irányban képződtem: kognitív képességeket mérő tesztek ismeretében, mozgásfejlesztő terápiás képzésben, pályaorientációs, serdülőkonzultációs és tehetségazonosítással kapcsolatos képzésekben.

Pszichológiai tanácsadóként gyermekekkel, serdülőkkel, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. Gyermekekkel való pszichológiai munkában a játék- és a képi kifejezés eszközeit használom, a pszichés gondozást rendszeres szülőkonzultációkkal kísérem. Pszichodiagnosztikai és tanácsadói munkámban családterápiás ismereteim révén rendszerszemléletben gondolkodom.

A tanácsadási folyamatban saját megoldásainak építésében támogatom a klienst. Életvezetési tanácsadás során a család, párkapcsolat, iskola, munkahely területén lévő problémák, pszichés elakadások, alkalmazkodási nehézségekkel kapcsolatban fordulhatnak hozzám. Az egyéni tanácsadás keretein belül személyre szabott pszichológiai segítséget nyújtok.

A tanácsadási munka során egészséges, klinkailag nem érintett személyeknek segítek fejlődési és élethelyzeti problémák megoldásában, pszichoterápiás módszereket nem alkalmazok.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján: 30/431-1981 vagy csillabacskai@gmail.com

Egyéni pszichológiai tanácsadás, Pár- és családi tanácsadás, Serdülőkonzultáció, Gyermekpszichológiai-nevelési tanácsadás, Szülőkonzultáció, Tehetségtanácsadás