Törő Vanda Mária, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus

2005-ben diplomáztam a Debreceni Egyetemen, 2010-ben szakvizsgáztam. Szakmai pályám kezdetén négy évet dolgoztam főállásban Nevelési Tanácsadóban (Pedagógiai Szakszolgálatnál), 1 évet töltöttem el iskolapszichológusként iskolában és óvodákban, továbbá magán úton ill. EU-s pályázat keretében tehetséggondozással is foglalkoztam.
2009-től már csak felnőtt klienseket kezelek magánpraxisban és egészségügyi intézményekben. Hat éven át a XVI. kerületi Szakrendelő pszichológus munkatársa is voltam. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgozom.

Folyamatosan képzem magam, hogy pácienseim igényei szerint a pszichológiai módszerek (munkamódok) minél szélesebb spektrumából tudjak választani. Számtalan továbbképzés elvégzésén túl szakképzettségem mellett autogén tréner és hipnoterapeuta végzettséggel is rendelkezem, sématerapeuta képzésem pedig folyamatban van.

Magánúton jelenleg életvezetési tanácsadást, szülőkonzultációt, önismeretet, autogén tréninget és jól definiált problémafókuszú rövid terápiát (kb.16 alkalom) vállalok.


Szeretettel várom mindazok jelentkezését:

  • akik szeretnének életükön változtatni, s aktuális elakadásukból (pl. családi konfliktusok, krízisek) kiutat találni,
  • akiknek igényük van a jobb önismeretre, s céljuk elérése érdekében változnának, fejlődnének,
  • akik szeretnének kapcsolatrendszereikre jobban rálátni, s kapcsolati problémáikra megoldást találni,
  • akik a mindennapi feszültségüket különböző stresszkezelési módszerek megtanulásával csökkentenék.

Időpontegyeztetés: sutovanda@gmail.com vagy T: 06/30-691-61-33
Honlapom: www.telefitt.hu