Bárány Eszter, gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus

Bárány Eszter vagyok, gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus.
 
Fontos: Októbertől szülési szabadságomat fogom tölteni, addig a megkezdett folyamatokat viszem végig, új eseteket már nem tudok vállalni.
 
Várom olyan szülők jelentkezését, akikben kérdés, bizonytalanság merül fel gyermekük  viselkedését vagy intézményi beilleszkedését illetően, akik gyermekük testi tüneteinek hátterében lelki okot sejtenek, illetve akik úgy érzik, elakadtak abban, hogy gyermeküket miként segítsék a mindennapokban. 
 
Szemléletemet a pszichodinamikus gondolkodás határozza meg. A szülők bevonása pedig végigkíséri a munkafolyamatot, és törekszem arra, hogy a gyermek viselkedését, tüneteit a szűkebb és tágabb környezete függvényében szemléljem.
 
A  szülői konzultációt követően, amennyiben szükségesnek tűnik a gyermek pszichológiai vizsgálatára kerül sor, majd ennek lezárultával, a tapasztalatok alapján ismét közösen gondolkodunk a szülőkkel a megsegítés mikéntjéről. Amennyiben pszichológiai támogatásra kerül sor, akkor az életkori sajátosságok mentén a rajzokban, játékokban, illetve a beszélgetés során megjelenő tartalmak és szimbólumok nyomán haladunk. Azzal dolgozunk az órákon, amit a gyermek “hoz”: ami őt foglalkoztatja, illetve ahogyan viselkedik, kapcsolódik a találkozások során.    
 
Az alkalmak ára: 10.000 Ft / 50 perc.
Bejelentkezés: bbaranyeszter@gmail.com vagy  +36704587355 .